Gemeente Lisse

Stem op 8 juli voor Chique of Bloeien

Woensdag 8 juli is de Dag van de Toekomst. Tijdens deze dag kunnen inwoners stemmen voor Lisse Chique & Rustiek of Lisse Bruisen & Bloeien. 's Middags organiseren we allerlei kinderactiviteiten en 's avonds een debat. U bent van harte welkom!

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan twee toekomst scenario's; Chique & Rustiek en Bruisen & Bloeien. U heeft hier alles over kunnen lezen in de Krant van de Toekomst. Op de dag van de Toekomst kunnen inwoners hun voorkeur uitspreken voor één van de scenario's.

Vanaf 14.30 uur zijn er voor de kinderen allerlei activiteiten. Stichting JOL gaat 'tattoo's' zetten, 'Kris en Kras' komen schminken en knutselen en er is een clown die ballonnenfiguren maakt. Om 15.00 uur is de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd. De kleurplaat kan nog tot 7 juli ingeleverd worden. Voor elke leeftijdscategorie is een waardebon van 35,- van Bart Smit te winnen!

Vanaf 16.00 uur is er een jongerendebat en 's avonds vanaf 20.00 uur een debat voor volwassenen. Uiteraard bent u ook hier van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u bellen met de gemeente Lisse, 0252 - 43 3222 of mailen naar gemeente@lisse.nl.