ID&T


Latest photo's
4 jaar Studio 80

4 jaar Studio 80

06-07-2009 - Ok, ok, het is elke week feest in Studio 80, maar in de tweede week van juli doet de `Black Box' er toch nog een flinke schep bovenop. Want vanaf woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juli viert de club aan het Rembrandtplein haar vierde verjaardag! En er valt heel wat te vieren, omdat Studio 80 na een lange, driejarige aanloop in 2008/2009 is uitgegroeid tot een club van internationale klasse. En hoe kan dat beter gevierd worden dan door in juli alles uit de kast te halen voor een week met uitsluitend eigen producties en een line up met zo ongeveer alle dj's, die Studio 80 hebben helpen groot maken.

Op woensdag 8 juli opent Katapult de feestweek met de Dubsided-act Sharkslayer en dj-sets van residents BIN en The Heykids - het dj-team dat aan de basis stond van het succes van de onovertroffen electro-woensdagavond, die ruim een jaar geleden van start ging.

Donderdag 9 juli volgt een speciale editie van de eigen house-avond WKND, die momenteel zo lekker gaat dat ze dit voorjaar helemaal vergaten het eenjarig jubileum te vieren, zodat ze nu extra uitpakken. Met residents Timstr aka Tim Avis en Ille Bitch plus drie van de grootste house-acts van onze hoofdstad: Bla Bla-voorman Daniel Sanchez, een live-optreden van dj-producer David Labeij (661, Polder) en niet te vergeten een set van Lauhaus, die recent nog daverend afsloot op 24 Hour Party People.

Welcome to the Future bereidt zich voor op het derde festival, dat op
1 augustus wordt gehouden in natuurgebied het Twiske. Maar daaraan voorafgaand op vrijdag 10 juli alvast een festival pre-party, met uitsluitend dj's en live-acts van eigen bodem. Zoals Jason & The Argonauts (live), de 4-mansgroep die in 2005 op een van de eerste WTTF-feesten in Studio 80 stond, maar die op deze tiende juli ook nog een eigen feestje heeft, want ze bestaan dan vijf jaar! Ook live: het populaire Rauwkost en de gloednieuwe live-act Wouter de Moor & Gideon Bouwens, die diepe indruk maakten tijdens hun debuut op Koninginnenacht en ongetwijfeld een duo, waar we nog veel meer van gaan horen.
Verder op deze WTTF natuurlijk residents Dorine Dorado en Jobez en als afsluiter in de tweede zaal Juan Sanchez - een uitmuntend dj, die momenteel ook als producer hoge ogen gooit met releases op onder andere Bla bla en Wolfskuil.

Zaterdag 11 juli haalt ook Voidd alles uit de kast, want niet alleen alle residents staan op het programma (Moritz, Florian Rath & Matthijs Groos en Kennedy), maar ook vrienden en geestverwanten De Man Zonder Schaduw (Sunday Spirit), Boris Werner (WKND), Ille Bitch & Unders (24HPP) en als klap op de vuurpijl Cocoon-ster Tobi Neumann, die in het afgelopen jaar goed bevriend is geraakt met de Voidd-crew en uit Berlijn komt overvliegen voor een exclusieve vijf uurs set! En zoals al duidelijk wordt uit de grootte van de line-up: het feest gaat door tot de volgende (zon)dag, want Studio 80 zet op dit feestweekend natuurlijk een verlenging in voor wat ongetwijfeld weer een legendarische after gaat worden!

Lees ook


* Welcome to the Future 2009 - Start voorverkoop en line up bekend (24-04-2009)

* Hit `Sky and Sand' Paul Kalkbrenner (05-05-2009)

Media


* Video: Welcome to the future @ 02-08-2008 (Het Twiske)
* Pictures: Welcome to the future @ 02-08-2008 (Het Twiske)
* Pictures: Welcome to the Future @ 04-08-2007 (Het Twiske)