Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - man aangehouden voor vernielen raam | |
Een 28-jarige man uit Apeldoorn is dinsdagavond 7 juli aangehouden door de politie op verdenking van het vernielen van een ruit van een flat in de Metaalbuurt in Apeldoorn.


De politie kreeg rond 23.45 uur een melding dat een manspersoon en ruit had vernield van een flat. De 28-jarige man is in zijn woning in dezelfde flat aangehouden door de politie. De man was onder invloed van alcohol. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

|     |Apeldoorn - vermeende tasjesroof                          |

Dinsdagavond 7 juli is een 41-jarige man uit Apeldoorn korte tijd aangehouden geweest op verdenking van het plegen van een tasjesroof. Na verhoor bleek een en ander op een misverstand te berusten.


Rond 18:40 uur kwam bij de politie een melding binnen van een tasjesroof op de Spreeuwenweg in Apeldoorn. Aan de hand van het opgegeven signalement werd kort daarna een 41-jarige man in de buurt aangehouden. De man werd door de politie verhoord en zijn verklaring kon door zijn vriendin worden bevestigd. Hij was, na onenigheid, met een tas uit haar auto gestapt en hard weggelopen. De vrouw was nog wel achter haar vriend aangerend en hierdoor was de indruk gewekt dat het om een tasjesroof ging. Na het onderzoek kon de man naar huis. De meldster is op de hoogte van de vermeende tasjesroof gesteld. Of de ruzie inmiddels is bijgelegd is niet bekend.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --