Gemeente Achtkarspelen


'Efkes neat moatte'

Deze zomervakantie organiseert Thea Jurina Dijkstra, van Jurina Coaching & Counseling uit Surhuizum kinderkampeerdagen voor kinderen van 9 tot 13 jaar. Ze doet dit in samenwerking met een aantal deskundige en enthousiaste teamleden, waaronder een voedingscoach.

Deze vakanties worden georganiseerd op minicamping De Singel, in Surhuizum, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Het bijzondere van deze dagen is dat er geen programma is. De kinderen mogen zelf aangeven wat ze willen doen. Onder ervaren begeleiding zijn er mogelijkheden leuke activiteiten te organiseren. Bijvoorbeeld knutselen, sporten, spelen, acteren of lekker niets doen. Er is een voedingscoach ingeschakeld voor adviezen en hulp. Kinderen krijgen de gelegenheid om zelf verantwoord, maar vooral lekker te koken.

De voorbereidingen voor deze kampeervakantie zijn in volle gang. Voor meer informatie over de kinderkampeerdagen en voor opgave voor deze dagen kunt u terecht op

www.jurina.nl
of via telefoonnummer (0512) 35 29 39.Â

Wanneer: 10 juli t/m 13 juli - 15 juli t/m 18 juli â 10 t/m 13 augustus
Waar: Minicamping de Singel, Surhuizum
Deelname: minimaal 20 en maximaal 35 kinderen per kampeerdagen Kosten: â¬175,00 p. p. (inclusief de overnachting in tentjes) U ontvangt 10 % korting bij opgave van meerdere kinderen (⬠157,50) Naast de tenten zijn er vele andere materialen aanwezig.

Een deel van de opbrengst wordt aan een goed doel geschonken. Het goede doel wordt, samen met de kinderen, tijdens de kampeerdagen uitgekozen.