Ingezonden persbericht


Antwerpen krijgt een eigen gaming team

De Antwerp Aces, zo zal het gaming team heten dat vanaf heden Antwerpen zal vertegenwoordigen op het virtuele slagveld. Het team is een creatie van Gamevibes BVBA, het bedrijf dat onder meer ook gamingtoernooi Antwerp eSports Festival organiseerde en het beroemde TEK9 gaming team ondersteunde. Laatstvernoemde is echter verkocht aan een Engels mediabedrijf en het is mede daarom dat een nieuw project gestart werd onder de naam "Antwerp Aces".

Het team krijgt ook een heus clubhuis in Outpost, een bekend internetcafé in Antwerpen waar maandelijkse gaming events centraal zullen staan om de fans in contact te brengen met hun idolen. Ook gameblad CHIEF zal sterk betrokken zijn in het gaming team en zal ervoor zorgen dat de maandelijkse events bol staan van nieuwe gamebeelden, weetjes en speelbare demos, zodat ook de gewone gamefanaat zich volledig kan uitleven.

Steven Leunens, CEO van Gamevibes BVBA, legt verder uit: "Met de Antwerp Aces slaan we een nieuwe weg in die veel meer inspeelt op het lokale gamegebeuren. We proberen Belgische talenten de juiste ondersteuning te geven om deel te nemen aan toernooien in binnen- en buitenland en gaan het spelen van games promoten bij een breder publiek. Onze spelers behoren tot de top van de Benelux en krijgen nu de kans om hun talent verder tot ontwikkeling te laten komen in een zo professioneel mogelijke omgeving. Ook de gewone gamer zal bij de Antwerp Aces aan z'n trekken komen en we zijn dan ook blij zo'n uniek project te kunnen lanceren. "

Het Antwerp Aces-team komt voor het eerst in actie op de Intel Friday Night Games die plaatsvinden in Makro te Eke op vrijdag 10/07 en Makro te Machelen op vrijdag 17/07.

Voor meer informatie over de Antwerp Aces kan u terecht op www.antwerpaces.be of kan u contact opnemen met Steven Leunens ( steven@gamevibes.be +32 495 34 79 69)