Politie Zeeland


---


W-2436-2009 Openbare dronkenschap
Zondagmorgen om 06.37 uur kwam bij de Zeeuwse politie een melding binnen dat er bij de JUMBO supermarkt aan de Gen. Eiserhowerlaan in Middelburg een man op straat lag.
Ter plaatste gekomen troffen de agenten een zwaar beschonken man aan. De man was in slaap gevallen in zijn eigen uitwerpselen. Hij is ter ontnuchtering naar het politiebureau gebracht. Daar kreeg de man schone kleding en heeft hij zijn roes uitgeslapen.
De 34-jarige Oost Souburger kreeg twee bekeuringen uitgereikt t.w.voor openbare dronkenschap en natuurlijke behoefte doen buiten de daarvoor bestemde plaatsen.

Z-2437-2009 Snelheidsduivel onder invloed
Zondagmorgen rond 03.00 uur is op de Smidsweg in Zuidzande een 28-jarige automobilist uit de gemeente Sluis aangehouden.
De man reed met een snelheid van 116 km/u en had 1oe maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

W-2438-2009 Gevallen
Afgelopen nacht rond 00.50 uur werden surveillerende agenten aangesproken door een voorbijganger.
Hij vertelde dat er een jongen met zijn fiets over de kop was geslagen.
De 16-jarige Middelburger was vanuit Oost Souburg op weg Middelburg. Zijn voorspatbord zat niet goed en tijdens het rijden wilde hij deze goed doen met zijn voet. Voor hij het wist lag hij op het Jaagpad op de grond. Hij had last van zijn rug en hoofd en liep een gekneusde schouder op.

W-2439-2009 Diefstal kentekenplaten
Van diverse auto's die geparkeerd stonden in de Duinweg in Zoutelande zijn zaterdag de kentekenplaten gestolen of vernield.
De gedupeerden worden verzocht op het politiebureau in Serooskerke aangifte te komen doen.

O-2440-2009 Aanhouding voor drugsbezit
In de nacht van zaterdag op zondag is in Renesse een 17-jarige jongeman uit Monster aangehouden omdat hij in het bezit was van drugs.