Ingezonden persbericht


Persbericht Camping Rotterdam (13-07-2009)

Treed in het GROEPS-huwelijk op Camping Rotterdam! Ja WIJ willen!

Was één persoon in de liefde al nooit genoeg voor jou? Hou je eigenlijk van iedereen? Tijdens Camping Rotterdam biedt het Groepshuwelijken Initiatief van de kunstenaar Francisco Camacho, de campingbezoekers de kans om onderling met elkaar te trouwen!

Het gaat bij groepshuwelijken om eenzelfde overeenkomst als het burgerhuwelijk, maar dan tussen meer dan twee personen. Eén ieder die om wat voor reden dan ook de voorkeur geeft om zijn leven te delen met meer dan een partner, heeft het recht om erkend te worden door de staat en geaccepteerd te worden door de samenleving. Een vrije burger moet in staat zijn om te kunnen beslissen met hoeveel mensen zij of hij het leven wil delen. Daarom trouwen we met z'n allen op Camping Rotterdam!

Kom naar de Groepshuwelijken tent met je grootste vrienden en/of vriendinnen! Voor meer informatie kijk op www.groepshuwelijken.nl.

Het is nog steeds mogelijk om een overnachting te boeken voor Camping Rotterdam. Ga naar www.campingrotterdam.nl en boek die plek! Slaap je toch liever in je eigen bed je roes uit? Dan mag je het terrein gratis bezoeken en toch genieten van al het pracht en praal. Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------