Film geproducet door "Franco Dragone Entertainment Group" valt driemaal in de prijzen

13/07/2009 15:05

PRODUCTIONS DU DRAGON

"Un ange à la mer", geproducet door de audiovisuele afdeling van de Franco Dragone Entertainment Group (Dragons Films), sleept verschillende prijzen in de wacht op het Karlovy Vary International Film Festival.

Op zaterdag 11 juli won de film "Un ange à la mer" van Frédéric Dumont de Crystal Globe voor beste film tijdens de 44ste editie van het Karlovy Vary International Film Festival (Tsjechische Republiek), alsook de Prijs voor de beste mannelijke vertolking door Olivier Gourmet en de Prijs van de "International Federation of Film Societies".

Het Festival van Karlovy Vary, hét filmfestival van Oost-Europa, is een belangrijke afspraak op de agenda van het internationale filmcircuit. Deze internationale competitie richt zich tot eerste en tweede realisaties.

"Un ange à la mer", geproducet door Dragons Films, de audiovisuele afdeling van de "Franco Dragone Entertainment Group", is de eerste langspeelfilm van Frédéric Dumont. De film vertelt het verhaal van Louis, een elfjarige jongen die af te rekenen krijgt met een manisch-depressieve vader (Olivier Gourmet). Op een dag vertrouwt hij Louis een groot geheim toe, te zwaar om te dragen voor een kind van zijn leeftijd.

De film wordt eind 2009 verwacht in de zalen.

Contact Franco Dragone Entertainment Group:

philippe.degeneffe@dragone.be

++ 32 (0) 475 37 55 31

Contact Dragons Films:

stephane.lhoest@dragonsfilms.be

++ 32 (0) 64 237 650

http://www.dragone.be

http://www.kviff.com/en/

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel