Ingezonden persbericht


15 juni 2009

Persbericht

Cabaretier Herman
Boon geeft optreden

Cabaretier Herman Boon geeft op maandag 13 juli om 20.00 uur een humoristisch optreden met een mengeling van snelle, scherpe grappen en ontroerende liedjes. De avond vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld, Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Herman Boon is cabaretier, evangelist en televisiepresentator bij de Evangelische Omroep. Hij werkte onder meer mee aan het programma Catherine zoekt God. Boon maakt cabaret en toneel voor zowel volwassenen als kinderen. Verder schrijft hij veel liedjes.

Het cabaretprogramma dat Herman Boon deze avond geeft is 'Help, waar hangt het touwtje?'. Het stuk gaat over bevallingen, meisjes en romantiek, over enge plekken en gekke mensen, over bang-zijn in het donker, over kidneren en problemen, probleemkinderen en hangbejaarden. Kortom: een programma over leven en dood, en het geheim van geluk. Dit wordt een avond vol humor.

Kaarten zijn ¤ 10,00 en zijn aan de deur verkrijgbaar. Deze avond is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Meer informatie kan worden gevonden op www.betteld.nl. Ook kunnen mensen hier meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld worden georganiseerd.

Einde persbericht