Marcel Thaens maakt overstap naar HEC en ROI

13/07/2009 09:00

Het Expertise Centrum

Dr. Marcel Thaens, bijzonder hoogleraar 'ICT en strategische innovatie in de publieke sector' aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, treedt in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC) en ROI Opleiding, Coaching & Advies (ROI) per 1 september aanstaande.

Marcel Thaens is bestuurskundige, gespecialiseerd in het raakvlak tussen organisatievraagstukken en de toepassing van moderne informatie- en communicatietechnologie binnen complexe organisaties. Prof. Thaens is thans senior management consultant en partner van de Ordina Groep.

Marcel Thaens zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het Centre for Public Leadership van ROI (CPL). Bovendien zal de heer Thaens bij HEC als senior adviseur binnen de Sociaal-economische sector fungeren en optreden als Academic Director ten aanzien van het HEC Traineeprogramma. Tezamen met de HEC hoogleraren zal hij zich ook richten op de borging van de kwaliteit van de HEC-adviezen.

Hij zal als bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit verbonden blijven.

Het Expertise Centrum (HEC) en ROI Opleiding, Coaching & Advies (ROI) zijn per 1 juni jl. een samenwerkingsverband aangegaan. Beide organisaties delen dezelfde visie: het verbeteren van de kwaliteit van de publieke sector.





http://www.hec.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie: