Politie Zeeland


---


Z-2453-2009 Rijden onder invloed, Sas van Gent
Zondagmiddag rond 14.40 uur is een 54-jarige Belgische automobilist, tijdens een alcoholcontrole aan de Zandstraat in Sas van Gent, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-2454-2009 Rijden onder invloed, Scharendijke
In de nacht van zondag op maandag rond 00.10 uur is een 35-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland, tijdens een alcoholcontrole aan de Julianastraat in Scharendije, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-2455-2009 Aanrijding in Middelburg
Maandagmiddag rond 14.55 uur vond er op de Stationsstraat in Middelburg een aanrijding plaats tussen een brommobiel en een fiets.
De 22-jarige bestuurder van de brommobiel uit Middelburg reedover de Houtkaai komende uit de richting van de Londensekaai. Op de kruising met de Stationsstraat sloeg hij linksaf. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 55-jarige fietsster uit Middelburg, die op het aan de linkerzijde van de rijbaan gelegen fietspad reed, niet voorgaan.
De fietsster is met een verwonding aan haar hoofd, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.