Ingezonden persbericht

ACE Europe INVESTEERT IN HAAR STRATEGISCHE POSITIE

Rotterdam, 15 juli 2009 ­ ACE Europe heeft Daniël Jacobs, Katrien Hulst en Alan Chambers benoemd op drie strategische posities binnen ACE. De medewerkers spelen een belangrijke rol in het uitbouwen van ACE Europe's in de Benelux.

Daniël Jacobs (37) is al geruime tijd werkzaam bij ACE Europe. Sinds mei is hij benoemd tot Manager Construction, Energy & Technical Risks Benelux. Hij kreeg de functie overgedragen van Sijo Oudendag die vanwege persoonlijke omstandigheden besloot zijn loopbaan bij ACE Europe voort te zetten als Senior Underwriter. De divisie Construction, Energy & Technical Risks biedt verzekeringsoplossingen voor nationale en internationale bedrijven, waaronder chemische- en petrochemische industrie. Het productenassortiment bestaat onder andere uit CAR, machinebreuk, brand, Powergen en databescherming. Jacobs is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van ACE's positie in dit marktsegment.

Katrien Hulst (46) versterkt als marketing manager het Direct Marketing team van de Accident & Health divisie. Deze divisie is gespecialiseerd in het verzekeren van personen via bedrijven, organisaties en instellingen en biedt ongevallen-, reis- en gezondheidsverzekeringen op maat. Als ervaren marketeer heeft ze ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en werkte onder andere voor Generali, Interpolis en de Rabobank. Hulst zal zich focussen op de strategie voor klantcontact, marketingproposities en DM-campagnes voor businesspartners van ACE. Daarnaast is Hulst medeverantwoordelijk voor het realiseren van new business in de Benelux.

Alan Chambers (38) is aangetrokken als Operational Claims Manager voor alle divisies.
In deze nieuwe functie is Chambers verantwoordelijk voor het stroomlijnen en optimaliseren van zowel de claim processen als de claim behandeling en afhandeling. Chambers opereert naast Peter Schellevis, die met zijn Technical Claims Team de meest complexe schaden van de divisies behandelt. Chambers is afkomstig uit Engeland en heeft eerder ervaring opgedaan als Claims Manager bij onder andere Fusion Insurance Services in Manchester.

()