Ingezonden persbericht


Credits: BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 13 juli 2009

STERRETJE GEZOCHT, DE GROTE FINALE
WIE KRIJGT DIE FELBEGEERDE BAAN BIJ BNN?

BNN heeft haar sterretje bijna gevonden! Na een wekenlange strijd zijn er van de ruim achtduizend aanmeldingen nog twee kandidaten over. Op vrijdag 17 juli zendt BNN vanuit Openluchttheater Caprera in Bloemendaal de zinderende live finale uit van Sterretje Gezocht, de talentenjacht naar een nieuwe presentatrice. Fleur en Geraldine strijden in een liveshow om de felbegeerde baan bij BNN. En hoe kan dat anders dan in Sterretje vs Sterretje. Kunnen ze onvoorbereid een liveshow vol verrassingen presenteren? Wie acteert het beste in een klassieke filmscène? En wie overtuigt jury en publiek met een spectaculaire slotpresentatie dat ze echt bij BNN thuishoort? Dennis Storm en Valerio Zeno presenteren deze laatste aflevering van Sterretje Gezocht live van 20.30 tot 21.20 uur bij BNN op 3. Na de laatste VOC wordt om 22.00 uur live teruggeschakeld voor de ontknoping.

Wordt het de stoere Fleur of de zwoele Geraldine? Dat bepaalt niet alleen de vakjury, maar ook de kijker. Fans kunnen via sterretjegezocht.bnn.nl nu al stemmen op hun favoriete kandidaat. Tijdens de live uitzending kunnen kijkers via telefoon en sms laten weten wie de nieuwste BNN'er moet worden. Alle stemmen van kijkers samen tellen voor vijftig procent mee in de einduitslag. De jury met Jeroen van Baaren, Job Castelijn en voorzitter Bridget Maasland beoordelen voor de andere helft wie de chick met ballen is die BNN zoekt.

De ultieme BNN-presentatrice moet alles kunnen. Of in ieder geval een poging wagen. De deelneemsters zijn in de afgelopen weken dan ook volop voor de leeuwen gegooid. Door de modder kruipen op een stormbaan, celebrities interviewen op de rode loper, zingen, dansen, bungeejumpen, lapdancen, een scène spelen met Costa!-acteurs en natuurlijk een zelfgemaakt item presenteren in Spuiten en Slikken. Fleur en Geraldine hebben het allemaal gedaan. Na de liveshow weten we wie van de twee sexy, lekker, eigenzinnig, stoer en slim genoeg is om als presentatrice bij BNN aan de slag te gaan. De winnares krijgt een rol in ONM en Try Before You Die presenteren.

Meer informatie, beeld of interviewaanvragen: BNN Communicatie Gita Oorburg, tel: 035-6268913 of 06-21298012, e-mail: gita.oorburg@bnn.nl