Achterwerk uit de Kast: het eerste feest van Extraordinary Events


Vrijdag 17 juli Club 8 Amsterdam

AMSTERDAM, 20090715 -- Op 17 juli aanstaande zal het eerste feest van Extraordinary Events, Achterwerk uit de Kast, plaatsvinden in Club 8, aan de Admiraal de Ruyterweg 8b in Amsterdam West. Een feestje voor alle holebi's van Amsterdam (en verder natuurlijk voor iedereen die gewoon van een leuk feestje houdt)!

Organisatoren Elsa Krol en Eelke Beek besloten het feest Achterwerk uit de Kast te organiseren als aanvulling op het holebi-uitgaansleven in Amsterdam. Eelke: "Als lesbienne miste ik zelf iets in het uitgaansleven van Amsterdam. De meeste feestjes zijn alleen voor vrouwen, terwijl ik mannen ook erg gezellig vind. Na veel gesprekken over wat voor soort feestje we als eerste konden geven, kwamen Elsa en ik samen op het idee om een feestje voor zowel homo's als lesbiennes als bisexuelen te organiseren."

Club 8 in Amsterdam West dient als locatie voor dit eerste feest van E&E. "Voor ons eerste feest moesten we natuurlijk een goede locatie vinden. Na een aantal clubs te hebben bezocht kwamen we bij Club 8 terecht. Na een aantal gesprekken en een feestje daar te hebben bezocht bleek dit de ideale plek voor de vuurdoop van Extraordinary Events."

De muziek tijdens Achterwerk uit de Kast zal verzorgd worden door DJ's Stefano Richetta, resident DJ van Club NL, Naald & Draad en Vincenzo de Bull. Zij zullen een mix van techhouse, electro en house draaien.

Voor iedereen die van een goed feestje houdt, Come out and dance!

Voor meer info: www.extraordinaryevents.nl





Ingezonden persbericht