Burgers Zoo

18 jun 2009
Kom naar de Zomerse Avond(t)uren!

Wilt u in de zomermaanden lekker lang genieten van de dieren in het park en bovendien van alles te weten komen over gezondheid en dierenwelzijn? Kom dan naar de Zomerse Avond(t)uren, die Burgers' Zoo organiseert op de zaterdagen 18, 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus!

Vanaf 17.00 uur kunt u deelnemen aan interactieve rondleidingen, ontdekt u overal informatieve stands in het park en geven enthousiaste IVN-dierentuingidsen op diverse locaties extra uitleg over de dieren en planten. De avonden eindigen pas om 21.00 uur, hoewel de kassa om 20.00 uur sluit.

Abonnementhouders kunnen de Zomerse Avond(t)uren op vertoon van hun geldige abonnement gratis bezoeken en familieleden of vrienden krijgen vanaf 17.00 uur vijftig procent korting op de entreetarieven!

Thema `Gezonde dieren'
Het thema van de Zomerse Avond(t)uren luidt dit jaar `Gezonde dieren'. In de rondleidingen, bij de informatiestands en rond informatiepunten geven enthousiaste IVN-dierentuingidsen informatie over gezondheid en dierenwelzijn.

Hoe zorgt Burgers' Zoo ervoor dat de dieren gezond blijven? Hoe weet je eigenlijk of dieren gezond zijn en bovendien goed in hun vel zitten?

Volwassenen en kinderen maken op interactieve wijze kennis met verschillende aspecten van gezondheid en dierenwelzijn bij dieren. Zo worden kinderen uitgedaagd met puzzelstands en kunnen bezoekers vaak zelf ervaren hoe de praktijk in elkaar steekt.

Exclusieve prijsvraag: Welke kinderen stoppen de Maleise beren in bed? Wil je kans maken op de bijzondere hoofdprijs, waarbij je samen met de dierverzorgers, je ouders en broertjes of zusjes de Maleise beren naar bed mag brengen? Lever dan je eigen ontwerp in van het ideale verblijf voor jouw favoriete diersoort!

Het ontwerp moet in een schoenendoos worden vormgegeven en kan van 17.00 tot 19.00 uur bij het pinguïnprieeltje direct na de Hoofdingang worden ingeleverd. Om 20.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats op het terras van de Desert.

Bijzondere sfeer
Tijdens de zomerse avonduren komt het dierenpark tot rust na een drukke dag vol bezoekers. Omdat het dierenpark extra lang open blijft tot 21.00 uur, krijgt u als bezoeker een niet alledaagse kans om deze bijzondere sfeer zelf met familie en vrienden te ervaren.

Rondleidingen van enthousiaste IVN-dierentuingidsen die speciaal zijn opgeleid door Burgers' Zoo zorgen ervoor dat u toch weer heel anders naar diersoorten kijkt die u misschien goed dacht te kennen!

Abonnementhouders gratis en uw familie met korting Als abonnementhouder zijn de Zomerse Avond(t)uren op vertoon van een geldig abonnement volledig gratis bezoeken!

Daarnaast biedt Burgers' Zoo abonnementhouders de mogelijkheid om familie, vrienden en kennissen tegen een zeer voordelig tarief kennis te laten maken met het park. Vanaf 17.00 uur geldt namelijk een korting van vijftig procent op de normale entreetarieven! Burgersâ Zoo ⢠Antoon van Hooffplein 1 ⢠6816 SH Arnhem ⢠Nederland ⢠(026) 442 45 34 ⢠info@burgerszoo.nl