Strand Scheveningen in teken van footvolley, fun en entertainment

25/06/2009 16:41

TBWA\Busted

Pepsi Footvolley Battle: let's kick some sand!

25 juni 2009 - Voetballegendes Brian Roy, Richard Witsche en Aron Winter, footvolleyprofs uit diverse landen én amateurs schoppen zondag 19 juli het mulle zand van strand Scheveningen overhoop in de Pepsi Footvolley Battle 2009. Niet eerder werd in ons land een event georganiseerd met zoveel footvolley, fun en entertainment.

Ze blijven competitief, de ex-internationals Roy, Witsche en Winter. Hun Battle of the Legends mag dan vooral om de eer gaan: met hun grote ervaring in footvolley-events op onder andere Aruba, dagen de vedetten de beste amateurs uit.

Voor de nationale en internationale footvolley professionals uit onder andere Nederland, Duitsland, Spanje en Zwitserland, staat er nog wat meer op het spel: zij gaan zondag 19 juli op het Pepsi Centrecourt een spectaculaire battle aan in een Vierlandentoernooi en een nationale wedstrijd.

Techniek, samenspel en conditie

Sinds in de jaren '60 enkele jonge Brazilianen op de stranden van Copacabana voor het eerst volleybalnetten gebruikten voor een potje 'futevolei', is deze combinatie van voetbal en volleybal wereldwijd een hit geworden. Met sinds kort een internationale Pro Footvolley Tour met supervedetten als Romario en al jaren als vast onderdeel van de training van amateurs en prof voetballers. Want footvolley is goed voor je techniek, samenspel en conditie.

Iedereen mag gratis meedoen!

Maar footvolley is natuurlijk niet alléén een serieuze sport. Het is vooral leuk om te doen. Daarom zijn zondag 19 juli ook amateurspelers meer dan welkom op de footvolleyvelden naast het Brunotti Beachhouse aan het strand van Scheveningen. Via www.pepsi.nl kan iedereen zich met een team van 3 personen gratis inschrijven voor de Fun Battle. Gewoon, voor een ontspannen partijtje van 12 minuten of - voor de serieuze spelers - om een kans te krijgen de krachten te meten met echte professionals in het officiële toernooi. En de deelnemers winnen altijd, want iedereen krijgt gratis tips & advies van profspelers én een gesigneerde Pepsi Footvolleybal!

Een dag vol sport, muziek en fun

Voor de duizenden strandgasten die naar deze eerste editie van de Pepsi Footvolley Battle komen kijken, zijn er naast het footvolley nog genoeg andere dingen te zien en te beleven. Onder andere spectaculaire demonstraties, dance-acts, verbazingwekkende optredens van de balkunstenaars van Soccer Showdown en na de finalewedstrijden een groot strandfeest in samenwerking met Sneakerz met non-stop optredens van bekende DJ's.

Over Pepsi

Pepsi is een van de merken die onder de paraplu van PepsiCo op de markt wordt gebracht. PepsiCo International is onderdeel van PepsiCo, het tweede voedingsmiddelenbedrijf ter wereld. Met in 2008 een omzet van 43 miljard dollar is PepsiCo met 198.000 mensen actief in meer dan 200 landen. PepsiCo International is verantwoordelijk voor alle activiteiten van PepsiCo buiten de Verenigde Staten. PepsiCo is in Nederland actief in de segmenten dranken, hartige tussendoortjes en ontbijtgranen. In die segmenten voert PepsiCo merken als Pepsi Cola, 7-up (frisdranken), Tropicana (vruchtensappen), Gatorade (sportdranken), Lay's, Smiths, Doritos, Cheetos, Snack-a-Jacks, Duyvis (hartige tussendoortjes) en Quaker HO Havermout en Cruesli (ontbijtgranen).





http://www.pepsi.nl