Politie Zaanstreek-waterland

Man mishandeld op de Koemarkt

Purmerend o Zaterdagochtend hebben twee onbekende mannen een 29-jarige Amsterdammer mishandeld. De politie zoekt getuigen van het voorval.

De man was met een paar vrienden op stap geweest op de Koemarkt. De twee mannen vroegen de Amsterdammer om een sigaret. Kort daarop voelde de man dat er in zijn jaszak werd gevoeld en vrijwel direct daarop werd hij in zijn gezicht geslagen. De man heeft daardoor verschillende lichte verwondingen en hersenschudding opgelopen.

Het slachtoffer gaf de politie de volgende beschrijving van de verdachten:
* Dader 1: Een negroïde man van ongeveer 20 jaar, 1 meter 80 lang met een normaal postuur. Hij droeg een grijze capuchontrui over zijn hoofd.
* Dader 2: Deze had een Marokkaans uiterlijk en wordt ook ongeveer 20 jaar oud geschat. Hij is ook ongeveer 1 meter 80 lang. Hij had een slank postuur, had een lichte snor en een klein sikje.

Kunt u de politie meer vertellen over deze mishandeling, heeft u iets gezien of weet u wie de daders zijn? Neemt u dan contact op met de politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844. U kunt ook anoniem contact hebben via 0800-7000.