Ingezonden persbericht


6 juli 2009

Persbericht

Martin Koornstra geeft
week lang Bijbelstudies

Van 19 tot en met 24 juli geeft Martin Koornstra dagelijks Bijbelstudies over 'Leef Koninkrijk' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Martin zegt over het thema: ,,Letterlijk vanaf het eerste tot het laatste hoofdstuk van de Bijbel staat beschreven dat christenen bestemd zijn om te regeren. Naast aanbidden is dat de grootste roeping van christenen. Christenen hebben koninklijk DNA, zijn bedacht en gemaakt om namens God te regeren en behoren koninklijk te leven''. Deze week neemt Martin gasten mee op een vorstelijk avontuur in het koninkrijk van God.

Martin Koornstra is de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest als hoofd Jeugdwerk in de Vrije Baptistengemeente in Drachten. Daarnaast is hij uitgegroeid tot een veelgevraagd spreker in jeugdkerken, jeugdevents en conferenties. Tijdens Opwekking, een conferentie waar duizenden christenen aan deelnemen, heeft Martin zijn eerste boek met als titel 'Leef Koninkrijk' uitgegeven en het boek was gelijk het best verkochte boek op de conferentie. Martin is getrouwd met Karin, en heeft twee, naar eigen zeggen, geweldige dochters Ingeborg (13) en Lieselot (11).

Op zondag 19 juli start Martin Koornstra om 19.00 uur met zijn week op De Betteld met het leiden van de gezinsdienst waar ook Daan Kroeze een optreden geeft. Mensen kunnen deze dienst waar honderden bij aanwezig zullen zijn gratis bezoeken.

De daaropvolgende Bijbelstudies van Martin zijn gericht op jongeren van 13 - 25 jaar en vinden plaats op maandag 20 juli, woensdag 22 juli en vrijdag 24 juli om 10.15 uur. Op dinsdag 21 juli en donderdag 23 juli houdt Martin om 10.15 uur twee Bijbelstudies voor volwassenen. Na de laatste twee studies kunnen gasten onder genot van een kop koffie (¤ 0,75) even napraten.

Meer informatie over deze zomerweek op De Betteld kan worden gevonden op www.betteld.nl. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld ligt aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht