vbv De Graafschap

PERSBERICHT

16-06-2009

Open Dag op zondag 19 juli

De traditionele open dag van De Graafschap vindt plaats op zondag 19 juli 2009. Vanaf 13:00 uur zijn de poorten van Stadion De Vijverberg geopend voor het publiek.

Op de grote parkeerplaats voor het stadion staan tal van activiteiten voor kinderen gepland, waaronder optredens van Warboel. Tevens zijn er spectaculaire attracties voor de jeugd. Er is een overdekt horecaplein, de selectiespelers lopen rond voor het uitdelen van handtekeningen en het maken van een foto, achter de Spinnekop is er een DJ en op het centrale plein staan twee optredens gepland van Ghijs de Bruijn. De nieuwste fanartikelen gaan tijdens de open dag in de verkoop tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De spelerspresentatie van de nieuwe selectie vindt om 17:30 uur plaats in het stadion.

Om 18:30 uur begint de afscheidswedstrijd van Rene Bot, die na 11 seizoenen trouwe dienst De Graafschap verlaat. Veel oud spelers, waaronder Stefan Postma, Dennis den Turk, Sonny Sillooy, Eric Viscaal, Olaf Lindenbergh en Eric Redeker maken deel uit van het gelegenheidsteam. Dick Jol zal de laatste wedstrijd van Rene Bot in goede banen leiden.

Er is gekozen om de open dag pas in de middag te beginnen om zodoende een vloeiende overgang naar de spelerspresentatie en de afscheidswedstrijd van Rene Bot te garanderen. Meer informatie over de open dag is te vinden op www.degraafschap.nl


*********