Ingezonden persbericht

EERSTE EDITIE SPEED & GEIN 2009 IN ZEELANDHALLEN GOES DAVEREND SUCCES

Speed experience event trekt bij eerste editie 6300 bezoekers

Goes, zondag 19 juli 2009 - Liefhebbers van snelheid, motoren, tuning én verbrand rubber kwamen dit weekend enorm aan hun trekken tijdens Speed & Gein 2009 op het terrein van Zeelandhallen Goes. Talloze activiteiten rondom het speeding thema, waaronder drifting, dragracing, 4 x 4, helikoptervluchten, tankdemonstraties van de Landmacht werden bijzonder gewaardeerd door de 6300 enthousiaste bezoekers.

Het tweedaagse speed experience-evenement met tal van activiteiten voor speedfreaks werd enorm gewaardeerd. Directeur van Zeelandhallen Goes Rob Scharff ziet dan ook goede mogelijkheden om de tweede editie door te ontwikkelen tot een driedaags evenement met nieuwe elementen als campingovernachtingen, nog meer muziek en internationale speeding demonstraties. "Het was erg spannend om een nieuw evenement in het zomerseizoen weg te zetten. Het is altijd maar de vraag of zoiets lukt en we zijn dan ook erg tevreden dat zoveel mensen de weg hebben weten te vinden richting Speed & Gein. We zien dan ook met veel plezier uit naar de volgende editie," aldus een tevreden directeur Rob Scharff.

Iedere vierkante meter van het terrein van Zeelandhallen Goes werd afgelopen weekend ingenomen door auto- en motorfreaks, circuits, enthousiaste toeschouwers en deelnemers, kermisattracties showtrucks. De volgende editie van Speed & Gein 2010 vindt op 16, 17 en 18 juli.

Voor sfeerimpressies kijk vanaf morgen op: www.zeelandhallen.nl

---