Ingezonden persbericht

Direct Design behaalt het Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Amsterdam, 20 juli 2009 ­ Direct Design heeft vandaag succesvol de certificeringprocedure voor het Certificaat Thuiswinkel Waarborg afgerond. Dit betekent dat Direct Design vanaf vandaag het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren op de website www.directdesign.nl.

Deze certificering is een bevestiging dat Direct Design haar webwinkel optimaal heeft ingericht en dat de bezoeker alle vertrouwen kan hebben in de producten en leveringen van Direct Design. "Helemaal in een tijd waarin mensen mede op basis van betrouwbaarheid beslissen een product online te kopen, is het belangrijk bezoekers te laten zien dat ze bij Direct Design aan het juiste adres zijn". Aldus Leon de Haas.

De certificering van Thuiswinkel Waarborg is uitgevoerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Het te verkrijgen Certificaat Thuiswinkel Waarborg, heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Jaarlijks zal de certificering opnieuw moeten worden doorlopen.

Online vragenlijst gebaseerd op Toetsingskader
Voor het doorlopen van de certificering is gebruik gemaakt van WebQubus, een door KPMG ontwikkeld online instrument waarin de door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg opgestelde vragenlijst is opgenomen. De vragenlijst van circa 60 vragen is gebaseerd op het Toetsingskader Thuiswinkel Waarborg, welke door het bestuur van Thuiswinkel.org is vastgesteld. Het Toetsingskader is o.a. gebaseerd op de meest relevante wet- en regelgeving en op de nieuwe algemene voorwaarden zoals overeengekomen met de Consumentenbond.

Over Direct Design

Direct Design is de online meubelwinkel voor consument, bedrijf en overheid waar men terecht kan voor een groot assortiment moderne design meubelen en verlichting afkomstig van verschillende kwalitatief hoogwaardige meubelmerken zoals Knoll, Luceplan, Lumina, LaPalma, Magis en meer.

Bezoekers vinden op www.directdesign.nl een zeer brede collectie bekende en minder bekende merken voor de kleine en grote portemonnee. Direct Design kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van haar collectie, de scherpe prijzen, korte levertijden en een hoog service niveau voor haar klanten. Naast de meubel- en verlichting collectie kan men ook bij Direct Design terecht voor vlekkentips en onderhoud informatie.

()