Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

´WE Fashion´ KIEST i3 VOOR GROEI

Zeist, 20 juli 2009 - Het Nederlandse modebedrijf WE Fashion heeft voor i3 gekozen om het bestaande data warehouse om te bouwen. Een nieuwere, efficiëntere manier van werken, ondersteund door een nieuw Oracle Retail ERP-omgeving, stelde andere eisen aan het data warehouse. Daarnaast wordt het data warehouse op een aantal fundamentele punten aangepast en verbeterd, zodat deze wat betreft opzet en performance weer toekomstvast is.

Groei
WE Fashion ontwerpt en produceert zijn eigen collecties voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens en verkoopt die via 230 eigen winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

De nieuwe systemen en processen moeten het bedrijf ondersteunen in de groei die het gepland heeft in bestaande en nieuwe landen. Meer landen, meer vestigingen, nieuwe productcategorieën, verkopen via het web en het opzetten van franchise services vereisen een solide basis. De nieuwe ERP-omgeving samen met het data warehouse zijn cruciale elementen in deze basis.

Kundig en ingewijd
Information Services Director Koen Aben van WE Fashion: "De data warehouse-oplossing die i3 met ons realiseert, brengt WE Fashion naar een nieuw tijdperk. We werken al drie jaar met elkaar en WE Fashion heeft i3 leren kennen als een kundige, betrouwbare partner met veel branchekennis, en ervaring met de juiste onderliggende technologieën. i3 levert kwalitatief hoogwaardig werk."

Over i3, Intelligence in Information
i3 werkt vanuit Zeist met 45 medewerkers aan Business Intelligence-oplossingen voor klanten die beter willen presteren. i3 is gestart in 2001 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming met één specialisme: Business Intelligence. i3 werkt zeer nauw samen met de meest gerenommeerde BI-softwareleveranciers. Een samenwerking die ervoor zorgt dat i3 altijd over de meest recente kennis van BI-tools beschikt. Om de achtergrond van haar klanten nog beter te begrijpen, werkt i3 met branchespecialisaties. Meer informatie biedt www.i3.nl.