Nieuwste versie Cimatron is uit


Cimatron E9

'S-HERTOGENBOSCH, 20090720 -- Cimatron E9 is uit. De nieuwste versie Cimatron bevat vele nieuwe functionaliteiten. Ook is er voldoende aandacht besteed aan de huidige functionaliteiten. Op het gebied van algemeen ontwerp, gereedschapsontwerp, matrijzenbouw, stempelbouw, frezen, elektrodeontwerp en NC programmeren zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. E9 stelt de gebruiker in staat sneller zijn werk te doen door het standaardiseren van handelingen. Ook geeft E9 een betere ondersteuning aan multiple core processoren.

Cimatron E9 maakt gebruik van een nieuwe algoritme voor het berekenen van restmateriaal "High Stock Accuracy". Het huidige- en restmateriaal voor de voorfrees procedures worden zeer nauwkeurig berekend. Dit bespaard productietijd. Hoewel er nauwkeuriger gerekend wordt blijft de rekentijd gelijk.

Demonstratie Cimatron E9
Cadmes toont Cimatron E9 op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg op 1, 2 en 3 september. Geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden voor de updatetraining. Tijdens deze updatetraining wordt dieper ingegaan op nieuwe de functionaliteiten. De updatetrainingen vinden op diverse data eind september plaats, zie www.cadmes.com.

Cimatron
Cimatron is de snelst groeiende aanbieder van geïntegreerde CAD/CAM systemen. Cimatron richt zich met diverse modules op gereedschapsmakers, de stempelbouw en matrijzenbouw.

Technische Industriële Vakbeurs
Gehouden van 1 t/m 3 september in Hardenberg. De TIV is de beurs waar ondernemers en geïnteresseerden in de technische industriële branche elkaar ontmoeten.

Cadmes B.V.
Cadmes, met diverse vestigingen in de Benelux, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is als enige voor de Benelux maximaal door SolidWorks gecertificeerd.





Ingezonden persbericht