Mojo Concerts

In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

U2 gets on its boots
Londen briest en bruist
U2 gets on its boots

Ze worden ook wel de grootste rock 'n roll band van de wereld genoemd. En hoewel U2 allang wereldwijd haar strepen heeft verdiend, de passie en ambitie straalt af van alles wat de band onderneemt. Niet zo gek dat de laatste keer dat de stadiondinosauriërs naar Nederland kwamen alle 150.000 kaarten er binnen 80 minuten uit zijn gevlogen.

Van voorspelbaarheid kunnen we U2 niet beschuldigen. Er zijn maar weinig bands die al meer dan 25 jaar muziek maken en toch met ieder album blijven verrassen en vernieuwen. Het laatste album 'No Line On The Horizon' is volgens critici zowel ijzersterk als spannend en bereikte al platina status op de dag van de release.

Met de nieuwe show komt U2 met een spectaculaire nieuwe productie, waarbij het publiek rondom het podium staat en de band van alle kanten te bekijken is. Een productie van ongekende grootte, die nog nooit eerder is vertoond. Bekijk de virtuele concert belevenis. Verandert U2 ook jouw wereld met de "360 Tour"?

Blackberry presents in association with 3FM
U2 "360 tour"
Maandag 20 juli 2009
Amsterdam ArenA
Entree: ¤ 150, ¤ 80, ¤ 75, ¤ 65, ¤ 55 en ¤ 30
(exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm). Maximaal 6 kaarten per persoon. Londen briest en bruist

London Burning is een venijnig maar fijn nieuw festival wat, net als dat andere festival, refereert aan een nummer van The Clash. Op 29 maart ruikt half Tilburg naar verbrand metaal en opgebrande emoties. Meer informatie en programmering op www.013.nl.

Het is niet alleen kommer en kwel waarover Britse bands het hebben. Ook frustraties, hartpijn en kritiek op de maatschappij kun je ventileren met harde riffs, pompende baslijnen en furieus trommelgeweld. En ­ uiteraard ­ hard geschreeuw. Vurig en heet krijg je het van alleen maar naar hun acrobatische en confronterende shows te kijken. Bands als Burn Down Rome, Fellsilent en Bury Tomorrow overtuigen altijd. Nu nog op de kleinere podia, maar het zal niet meer lang duren totdat we zulke muzikale tornado's op de grote festivals zien.

London Burning vindt zondag 29 maart plaats in 013. Tickets ¤ 12,50 (excl. servicekosten). De kaartverkoop is inmiddels gestart via Ticketservice.