Gemeente Wervershoof


Praat mee over afval en maak kans op een AZ-viparrangement

20 jul 2009
HollandCollect wil weten hoe Wervershovers denken over de inzameling van afval en het opwekken van duurzame energie. Inwoners kunnen in een online burgerpanel hun mening geven. Wie zich aanmeldt maakt kans op een vip-arrangement voor een wedstrijd van AZ!
HVCinzameling (HolandCollect) verzorgt in Wervershoof de inzameling van grof en huishoudelijk afval. Behalve de verwerking van groente-, fruit-, en tuinafval (gft) wekt HVCinzameling duurzame energie op met de verbranding van afval.

Wat kunt u verwachten?
HollandCollect benadert HVC-panelleden via de e-mail twee tot zes keer per jaar voor een onderzoek. Per onderzoek kunt u bepalen of u wel of niet meedoet. De onderwerpen variëren van klanttevredenheid tot nieuwe afvalcampagnes of ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot. Ook is uw mening van invloed op de dienstverlening en activiteiten van HVC. HVC neemt uw rol als adviseur serieus. U ontvangt de resultaten van onderzoeken en u wordt geinformeerd over acties naar aanleiding van uw mening en advies.

Meer weten of aanmelden?
Word digitaal adviseur van HVC en maak kans op een vip-arrangement voor twee personen bij een thuiswedstrijd van landskampioen AZ. Aanmelden kan via www.hvcpanel.nl. Hier vindt u meer informatie over het klantenpanel.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171