Politie Limburg-Noord

Twee fietsendieven aangehouden in Venray en Venlo

Datum: 20-07-2009
Tijd bericht: 16:47
Plaats: Venray/Venlo
Maandagochtend zijn er twee fietsendieven aangehouden in de leeftijd van 30 en 32 jaar oud. In Venray stuitten agenten per toeval op een 30-jarige man uit die woonplaats. Toen deze de agenten zag, maakte hij zich snel uit de voeten. Hierop zette de agenten de achtervolging in en wisten de man op de Sambastraat staande te houden. Bij zijn fouillering bleek de man een fietsensleutel bij zich te hebben, welke paste op een damesfiets die even verderop geparkeerd stond. Na een kort buurtonderzoek bleek dat de fiets inderdaad uit die straat gestolen was.

In Venlo zagen agenten een 32-jarige man over de Keulsepoort fietsen op een nieuwe fiets, waarbij geen sleutel op het slot zat. Toen de agenten de man controleerden bleek deze fiets gesignaleerd te staan als zijnde gestolen vanaf 13 juni.

De twee verdachten zijn beiden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Bij de insluiting van de 32-jarige man uit Venlo, trof de politie ook nog een kleine hoeveelheid harddrugs aan. Deze zijn in beslag genomen.