Gemeente Hilversum

Noord-Hollandse Helden gezocht!

publicatiedatum: woensdag 22 juli 2009

Hilversumse Helden
Met het programma Noord-Hollandse Helden wil de provincie mensen in het zonnetje zetten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van de provincie.
U kunt uw eigen Hilversumse held of heldin opgeven en kans laten maken op de prestigieuze titel Noord-Hollandse Held. Alle inzendingen komen op de hiernaast vermelde internetsite. Daar kunnen mensen ook stemmen op hun held. De helden met de meeste stemmen worden in het programma in het zonnetje gezet.

Heldendaden
Aan wat voor heldendaden kunt u denken? Bijvoorbeeld een held die iemand redde van de verdrinkingsdood of iemand die zich belangeloos en met hart en ziel al jaren inzet voor een goed doel. Maar het kan ook iemand zijn die een milieubesparende uitvinding heeft gedaan of zijn club het kampioenschap heeft bezorgd. Wij horen graag uw verhaal bij uw held!

Contact
Op welke inwoner(s) uit Hilversum bent u zo trots dat u ze graag een plekje gunt op de site van Noord-Hollandse Helden? Om hen op te geven, kunt u een mail sturen naar leonie.bruin@cccp.nl waarin u uw held vermeldt met naam, contactgegevens, geboortedatum, eventueel een foto en een korte beschrijving van de heldendaad.
Voor vragen, suggesties en ideeën kunt u een mail sturen of telefonisch contact opnemen met de redactie Noord-Hollandse Helden, tel: 020-531 2258.