Ingezonden persbericht


Cold War Kids op 23 juli in de Basement van WATT

De Californische band Cold War Kids hadden al enkele opmerkelijke maxi's op hun conto en maakten eerst furore op internet voor ze de wereld veroverden met twee voltreffers: Hun debuutalbum 'Robbers and Cowards' uit 2006 en diens opvolger 'Loyalty to Loyalty' die eind 2008 het levenslicht zag. In hun handen wordt pop ruw, rock hybride, soul gevild en blues gejaagd.

Maar het eindeloze talent van Cold War Kids wordt pas echt duidelijk op het podium. Het viertal brengt tracks die geen spaander heel laten, voortgestuwd door een doordringend ritme en een zinderend keyboard. Deze Amerikaanse groep herdefinieert rock en slaagt er ook met glans in om nummers te brengen die niet echt gemaakt zijn om massa's te beroeren, maar die toch op de goedkeuring kunnen rekenen van grote aantallen indie rockliefhebbers.

Cold War Kids speelt op donderdag 23 juli in de Basement van WATT, de kaartverkoop start op woensdag 27 mei om 10:00 uur via de voorverkoopadressen van WATT.

Zie bijgevoegd persbericht voor meer informatie!

Vriendelijke groet,

WATT
Derrick Smittenaar
Marketing & Communicatie concerten
(di - vr)

Mei 29 Skream & Benga, 30 De Buurtsuper! 31 Fine Fine Music (The Undertones ea) Juni 4 Maceo Parker, 6 Morrissey (uitv) 19 Talib Kweli's Idle Warship, 30 The Eagles Of Death Metal Juli 1 Jose James 30 George Clinton & Parliament Funkadelic

Nieuw De Staat, Cold War Kids, The Wailers, Milow, Moke ea


---

West-Kruiskade 26-28
3014 AS Rotterdam
The Netherlands

www.watt-rotterdam.nl