Gemeente Echt-Susteren


Werkzaamheden provinciale weg N572 Echt-Koningsbosch

De provincie Limburg is voornemens om in het weekend van vrijdag 24 juli 19.00 uur tot uiterlijk maandag 27 juli 5.00 uur werkzaamheden uit te voeren aan het (brom)fietspad van de provinciale weg N572 tussen de bebouwde komgrens aan de oostzijde en de Pepinusbrug.

Â

Ten behoeve van de werkzaamheden aan het (brom)fietspad zal de hoofdrijbaan op het vorengenoemde weggedeelte in de richting van Echt worden aangewezen als éénrichtingsverkeer. Dit betekent dat verkeer in de richting van Echt gedurende dit weekend via de N572 mogelijk is en dat verkeer vanuit Echt in de richting van Koningsbosch zal worden omgeleid via Daalweg-Haeselaarsweg-Bos en Broek. (Brom)fietsverkeer in zowel de richting Echt alsook Koningsbosch blijft mogelijk via speciale voorzieningen op de hoofdrijbaan.

Â

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de inhoud van de werkzaamheden dan kun u contact opnemen met de projectleider van de werkzaamheden, de heer R. Baars van de afdeling provinciale Wegen van de provincie Limburg, tel. 043-389 7666.

Â

Â