Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vrouwelijkheid scoort in het bedrijfsleven.

Een vrouw staat gemiddeld één heel jaar van haar leven voor haar kledingkast te twijfelen wat ze aantrekt.
(Bron: http://vrouw.nl/site/list_message/188171)
Vrouwen hebben moeite met het matchen van hun binnen- en buitenkant.
Daar is nu een antwoord op gecreëerd: Deux Pièces. Dit nieuwe bedrijf dat op 1 september aanstaande de deuren opent, helpt vrouwen door middel van inhoudelijke coaching zich goed te voelen en de juiste buitenkant te kiezen.
Met professionele coaching vinden vrouwen de kleding die echt bij ze past.
Bijzondere combinatie: een gat in de markt
Deze bijzondere combinatie is de creatie Sylvie D. Sylvie D is al jaren succesvol coach op het gebied van levens-en loopbaanvragen. Haar expertise heeft ze opgedaan door o.a. te werken als communicatietrainer, mentor en empowermentcoach. Bovendien is Sylvie professioneel mode-ontwerper en fashionista. Deze unieke kennis past zij toe in haar bedrijf Deux Pièces. Een deux pièces is het vrouwelijke mantelpak, met rokje of jurk.

---- -- Zakelijk succes
"Je kleding verraad wie je bent", zegt Sylvie D.
Zij heeft gezien en ervaren dat als je er goed uitziet de deuren voor je open gaan. Ze weet dat het wel degelijk effectief is om je vrouwelijke talenten aan te wenden voor zakelijk succes. Helaas denken nog teveel vrouwen dat ze zich moeten aanpassen aan de mannencultuur terwijl ze juist op hun vrouwelijke kwaliteiten zijn geselecteerd. Vaak wordt dit mannengedrag ook ondersteund met een vrouwelijke variant van het mannenmaatpak!
"Fout", zegt Sylvie D. "Want vrouwelijkheid scoort!". Verschillend onderzoek bevestigt dit inmiddels, zoals bijvoorbeeld het onderzoek van de Volkskrant van 7 maart 2008 met
reputatieonderzoeksbureau Hofkes.
Het resultaat is opmerkelijk. Vrouwen voelen zich beter, ze krijgen meer zakelijk succes en ze zien er vrouwelijker uit dan ooit. Zichtbaar vrouwelijk talent
Bovendien zijn er vele bedrijven op zoek naar vrouwelijk talent. Vaak kunnen zij de talentvolle vrouwen niet bereiken 1 Als vrouwen zich beter kunnen laten zien doordat zij gesterkt zijn door zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, en als zij de juiste kleding aan hebben, staat niets hen meer in de weg!

Deux Pièces biedt een passend antwoord op dit vraagstuk.
Tijd voor vrouwelijkheid.
Een Deux Pièces op maat werkt beter.


1 (zie bijvoorbeeld
http://www.mt.nl/Archief/1840839/Vrouwen_naar_de_top_Top_zoekt_vrouw. html en www.talentnaardetop.nl ):

---- --

Ingezonden persbericht