Ingezonden persbericht



---



Persbericht

Bibito geeft unieke koppeling met Hyves vrij.

In Duiven heeft website specialist Bibito een unieke koppeling ontwikkeld met Hyves. Het is mogelijk gemaakt om via HyvesConnect complete fotoalbums door te plaatsen van de website van een Horecabedrijf naar Hyves. Dat kan zowel de Horecaondernemer zelf doen, als de bezoekers van zijn website.

Unieke koppeling naar Hyves
"Een paar maanden geleden brachten we Hyves en onze klanten samen in de vorm van verschillende gadgets" zegt commercieel directeur Gerben Nijmeijer van Bibito. "Hyves is de grootste online community dus kan een horecabedrijf zich daar optimaal profileren".

Bibito heeft zich gespecialiseerd in het maken van websites voor de Horeca. "Vanuit de website wordt het mogelijk gemaakt complete fotoalbums direct door te sturen naar Hyves", zegt Ronald Evers, de technisch verantwoordelijke man bij Bibito. "Die albums plaatsen horecabedrijven nu ook al op hun eigen site. Met de ontwikkelde koppeling hoeven ze niets meer apart op Hyves in te voeren."

Marketing zonder factuur
Door direct te koppelen aan Hyves weet Bibito slim in te spelen op een behoefte van horecaondernemers. Fotopagina's zijn met afstand de meest bekeken pagina's van een website. Deze pagina's koppelen aan Hyves betekent virale actie. "En dat is precies wat de horecaondernemer nodig heeft. Marketing bedrijven zonder diep in de buidel te tasten" aldus Nijmeijer.

Bibito
Bibito heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor hotels, cafés, restaurants en clubs. Recent kwam Bibito in het nieuws door de overname van restaurantsite Foodz. Bibito maakt onderdeel uit van Wazzup BV. De onderneming neemt deel aan het programma Groeiversneller (www.groeiversneller.nl). Dit programma is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en het Innovatieplatform. Het programma Groeiversneller gaat in op doorslaggevende, actuele groei-issues zoals strategieontwikkeling, financiering, marktbenadering, innovatie en internationalisering.

Noot voor redacties