Canton Fair: waar zaken worden gedaan 23/07/2009 23:19

PR Newswire

GUANGZHOU, China, July 23 /PRNewswire/ --
Een ervaren ondernemer ziet overal mogelijkheden om zaken te doen. Of het gaat het om het leveren van een populair artikel tegen een iets lagere prijs, dan wel om het introduceren van een artikel aan een groter publiek, het gaat erom op het juiste moment op de juiste plaats te zijn: waar zaken worden gedaan en kansen worden geschapen. De Canton Fair biedt precies deze omstandigheden door haar bezoekers in hét productiecentrum van de wereld te plaatsen. De Canton Fair begeleidt haar bezoekers vanaf de visumaanvraag tot aan het evenement zelf, daar waar het allemaal gebeurt.

Dit jaar zijn de organisatoren begonnen met het verzenden van persoonlijke uitnodigingen voor de beurs. Dankzij hun contacten met ambassades in het buitenland, weten plaatselijke visumagenten wanneer ze de bezoekers kunnen verwachten. Hierdoor wordt het gehele visumaanvraagproces vereenvoudigd en wordt veel tijd bespaard.

Als u zich online via http://www.cantonfair.org.cn/en aanmeldt, krijgt u een uitnodiging toegezonden. U kunt dan gebruikmaken van de diensten van de Canton Fair voor het leggen van de juiste contacten. Met deze diensten kunt u uw bezoek aan de Canton Fair nog effectiever maken. In het gedeelte Trade Leads kunt u berichten bekijken en een uitgebreide database van leveranciers raadplegen, zodat u precies kunt vinden wat u zoekt. Ook kunt u een bericht met uw wensen op het Bulletin Board plaatsen en wachten totdat de leveranciers naar u toe komen. Deze koppeldienst brengt bezoekers in contact met de leveranciers die het beste bij hen passen. Dit biedt de bezoekers al de nodige mogelijkheden voordat zij in Guangzhou aankomen. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

Tijdens de beurs bieden de Cup of Joy-evenementen bezoekers de gelegenheid onder het genot van een gratis drankje en hapje kopers en verkopers uit het marktsegment van hun voorkeur te ontmoeten, waardoor de kans op het afsluiten van de beste deals aanzienlijk wordt vergroot.

Tijdens de 106e Canton Fair is er gelegenheid voor zakendoen en het leggen van contacten in overvloed. Met meer dan 55.000 leveranciers en meer dan 170.000 kopers bij elkaar liggen de beste deals voor het oprapen. Zorg ervoor dat u erbij bent.

Mr. Xiaoying Wu, +86-20-8913-8628, van het China Foreign Trade Centre






-