Ingezonden persbericht


Company Law Board wijzigt bestuurssamenstelling Mahindra Satyam Board

HYDERABAD, India, 24 juli 2009 - Mahindra Satyam, de nieuwe merknaam van Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), maakt bekend dat de Company Law Board toestemming heeft gegeven aan de centrale overheid om vier van de zes door de overheid benoemde bestuursleden terug te trekken. Naar aanleiding daarvan heeft de centrale overheid besloten dat C. Achutan en T.N. Manoharan namens de overheid deel blijven uitmaken van het bestuur. De centrale overheid benoemde op 9 januari 2009 na toestemming van de Company Law Board zes bestuursleden in de raad van bestuur van Satyam: voorzitter Kiran Karnik, Deepak Parekh, C. Achutan, Tarun Das, T.N. Manoharan en Suryakant Balkrishna Mainak. De Company Law Board heeft bij de bekendmaking zijn waardering uitgesproken voor het werk van de zes bestuursleden. Zij hebben leiderschap getoond in een uitdagende periode en het bedrijf in staat gesteld snel te stabiliseren. Verder hebben ze bijgedragen aan een soepele overgang naar de strategische investeerder.

#

Over Mahindra Satyam

Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Meer informatie is beschikbaar op www.satyam.com.



Ingezonden persbericht