Prijsvraag: De Kraamvogel op zoek naar kraamverhalen


AMSTELVEEN, 20090724 -- Kraamzorgorganisatie De Kraamvogel is op zoek naar kraamverhalen. De wereld van zwangerschap, bevalling, baby's en kraamtijd is volop in beweging. Iedere ervaring met kraamzorg is uniek. De Kraamvogel wil deze ervaringen graag horen, zodat zij haar kraamzorg optimaal kan afstemmen op de situatie en wensen van de kraamvrouw van nu. Vertel jouw persoonlijke kraamverhaal aan De Kraamvogel en maak kans op een mooie prijs!

Beste start
Kraamzorg is de zorg voor moeder en kind tijdens de bevalling en gedurende de eerste acht dagen daarna. De kraamverzorgende assisteert de verloskundige bij de bevalling. In de kraamtijd voert ze controles uit, geeft voorlichting, begeleidt de moeder bij het geven van (borst)voeding en verzorgt moeder, kind en overige gezinsleden. Kraamzorg zorgt ervoor dat moeder en kind de best mogelijke start krijgen.

Vertel je kraamverhaal en win
Elke kraamvrouw is uniek en heeft haar eigen bijzondere verhaal te vertellen. Ook vaders, opa's, oma's en kinderen kunnen vertellen over de eerste weken van moeders en baby's. Iedereen is wel eens op kraamvisite geweest. Veel mensen hebben beroepsmatig met zwangerschap of bevallingen te maken. Kortom: de wereld zit vol kraamverhalen! De Kraamvogel wil deze verhalen graag horen om haar kraamzorg en aanvullende producten en diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de kraamvrouw van nu. Daarom nodigt De Kraamvogel iedereen uit om zijn of haar persoonlijke kraamverhaal te filmen en te mailen. Meedoen kan t/m 31 augustus. Kijk op www.dekraamvogel.nl voor informatie en voorwaarden. De mooiste inzendingen maken kans op een prijs.

Cadeau
En alsof het niet genoeg is: zwangere vrouwen die zich in de zomermaanden juli en augustus inschrijven krijgen een leuk welkomstcadeau en maken kans op een prachtig boek.
De Kraamvogel

--------
De Kraamvogel is voortgekomen uit zes voormalige kraamzorgorganisaties en biedt kraamzorg in noord en midden Nederland. De Kraamvogel is de grootste kraamzorgaanbieder van Nederland, kleinschalig georganiseerd en daardoor altijd dichtbij klant en verwijzer. Informatie en aanmelden: www.dekraamvogel.nl.





ingezonden persbericht