Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 17 juli 2009

Den Haag FM pakt uit op ADO Familiedag

Op de ADO Familiedag van zaterdag 25 juli aanstaande zal het radiostation Den Haag FM 92.0 flink uitpakken. Naast optredens van vele artiesten worden er prijzen weggeven en wordt er rechtstreeks vanuit het stadion uitgezonden.

Het Haagse radiostation is met een grote redactieploeg aanwezig en zorgt voor interviews met spelers, technische staf en begeleiding van ADO Den Haag. Directeur Sedat Bugdaci kijkt al vooruit: "Het wordt zeker weer een feestelijke dag, die ervaring hebben we van voorgaande jaren waar we ook altijd aanwezig waren. Dit jaar proberen we met veel grote en kleine prijzen de supporters van ADO wat meer in de schijnwerpers te zetten. Ze hebben vorig seizoen weer bewezen een fantastisch publiek te zijn, dus logisch dat we het podium ook gebruiken voor een prijzenregen!".

In de regio Den Haag is de zender via de frequentie 92.0 te beluisteren. De uitzendingen zijn via www.denhaagfm.com rechtstreeks te volgen.

De toegang tot de Familiedag is gratis. Iedereen is welkom vanaf 12:00 uur bij het ADO Den Haag Stadion. De spelers zullen gedurende de dag bij diverse evenementen aanwezig zijn om hun voetbalkunsten te demonstreren en om handtekeningen te zetten en op de foto te gaan. De Familiedag duurt tot 17:00 uur. Als afsluiting van de Open Dag speelt ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen het Bulgaarse Litex Lovech.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en Den Haag Totaal en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////