Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 25-07-2009

Automobiliste gewond na eenzijdig ongeval

CHAAM: Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Bredaseweg is een 55-jarige inwoonster van Weelde gewond geraakt. De automobiliste reed vrijdagavond rond 22:55 uur over de Bredaseweg, komende uit de richting van Breda. Door nog onbekende oorzaak verloor zij de macht over het stuur van haar auto en kwam tegen een boom tot stilstand. Zij is met meerdere gebroken ribben opgenomen in het ziekenhuis. Haar 6-jarige kleinzoon hield slechts een grote bult op zijn voorhoofd over aan het ongeval. Verkeersongevallenanalisten van de Politie Midden en West Brabant hebben een (sporen)onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Bredase aangehouden na valse aangifte over vuurwapen

BREDA: De politie heeft zaterdagmorgen een 36-jarige inwoonster van Breda aangehouden. De vrouw wordt verdacht van het doen van een valse aangifte. Rond 02:30 uur belde de vrouw de politie met de mededeling dat er bij een ruzie aan het Mgr. Molensplein een vuurwapen was gezien. Eerder in de nacht had de politie al bemiddeld tijdens de ruzie. Nadat alles rustig was is de politie toen vertrokken. Naar aanleiding van de melding van de vrouw hield de politie drie personen aan, die kort daarop in vrijheid zijn gesteld. Uit onderzoek en verhoor van de Bredase bleek dat zij de valse melding had gedaan om zonder verdere problemen naar huis te kunnen. Na verhoor is de vrouw heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Twee Fransen aangehouden in gestolen auto

BREDA: Vrijdag heeft de politie twee inwoners van Dechy (F)
aangehouden. Het tweetal van 22 en 25 jaar reed rond 16:00 uur in een Franse auto over de Lunetstraat. Agenten zagen dat de
richtingaanwijzer van de auto defect was en wilden de bestuurder daarover aanspreken. Bij navraag bleek de auto in Frankrijk te zijn gestolen. Het tweetal is ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

Gedupeerde vindt gestolen auto terug: twee personen aangehouden

BREDA: De politie heeft vrijdagavond een 21-jarige inwoner van s Gravenhage en een 17-jarige inwoonster van Breda aangehouden. Rond 19:00 uur belde de eigenaar van een gestolen auto dat hij zijn voertuig had aangetroffen op de Viktorsberg. Agenten gingen vervolgens posten op de personenauto en zagen korte tijd later dat een man en een vrouw in het voertuig stapten. Na een korte achtervolging kon het tweetal worden aangehouden op de Kraanvogel. De auto was eerder op dag ontvreemd aan de Reiendonk in Breda.

Inbreker op heterdaad aangehouden

ETTEN-LEUR: Zaterdagmorgen is aan de Stijn Streuvelslaan een 20-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. De man werd rond 05:20 uur op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een school. Het alarm van het pand was afgegaan en een beveiligingsmedewerker had de Bergenaar in de school aangetroffen. Hij is overgebracht naar het cellencomplex van de politie in Breda. Tijdens verhoor bekende hij dat hij een dag eerder ook al had ingebroken.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 25-07-2009 16:52 | © Regio Midden en West Brabant |