Ingezonden persbericht



15 juli 2009

Persbericht

Jan Pool spreekt over 'Leven onder Invloed'

Van 26 tot
en met 31 juli geeft Jan Pool dagelijks Bijbelstudies over 'Leven onder Invloed' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Volgens
Jan Pool ontkomen mensen er niet aan dat ze elke dag worden beïnvloed door de mensen om hen heen en door de dingen die ze meemaken. Maar mensen hebben het wel zelf in de hand door wie zij hun leven laten leiden. Willen mensen onder invloed van Jezus leven? Daar gaat het boek 'Leven onder Invloed' dat Jan Pool heeft geschreven over. Jezus volgen, niet alleen op zondag, maar ook doordeweeks. En dat valt niet altijd mee. Als mensen heel eerlijk zijn, dan laten ze zich nog door verkeerde dingen beïnvloeden. Wat voor indruk laten mensen achter? En waar zijn mensen vol van? Deze week gaat Jan Pool dit thema tijdens een aantal Bijbelstudies behandelen.

Jan Pool
is op latere leeftijd tot bekering gekomen, en dit leidde tot een heel ander leven. Samen met zijn vrouw Marijke heeft hij een Bijbelschool gevolgd en werden zij huisgroepleiders in hun woonplaats Den Helder waaruit na verloop van tijd een gemeente ontstond. Twintig jaar geleden werd Jan gevraagd fulltime in de kerk te werken en gaf hij zijn baan als fysiotherapeut op. Nu is hij al enige jaren senior voorganger van Shelter Haarlem.

Op zondag 26
juli start Jan Pool om 19.00 uur met zijn week op De Betteld met het leiden van de gezinsdienst. Mensen kunnen deze dienst waar honderden bij aanwezig zullen zijn gratis bezoeken.

De
daaropvolgende Bijbelstudies van Jan zijn gericht op jongeren van 13 - 25

jaar en vinden plaats op maandag 27 juli, woensdag 29 juli en vrijdag 31 juli om 10.15 uur. Op dinsdag 28 juli en donderdag 30 juli houdt Jan om 10.15 uur twee Bijbelstudies voor volwassenen. Na de laatste twee studies kunnen gasten onder genot van een kop koffie (¤ 0,75) even napraten.

Meer
informatie over deze zomerweek op De Betteld kan worden gevonden op www.betteld.nl. Vakantiepark en
conferentiecentrum De Betteld ligt aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht