Ingezonden persbericht

NOS De NOS Radio Route (Radio 1 Journaal)

Radio 1

6.00-9.30 uur

16.30-18.30 uur

Deze zomer vier weken lang de NOS Radio Route in het land
Vanaf 26 juli is tijdens het dagelijkse NOS Radio 1 Journaal vier weken lang het speciale onderdeel de NOS Radio Route in het land te beluisteren. Verslaggevers gaan het land in om in verschillende regio's reportages te maken en uiteenlopende 'grote' en 'kleine' thema's en regionale bijzonderheden onder de aandacht te brengen.

De NOS Radio Route in het land is te beluisteren van maandag tot en met vrijdag in de ochtend èn in de avond tijdens het dagelijkse NOS Radio 1 Journaal, dat wordt uitgezonden tussen 6.00-9.30 uur en 16.30-18.30 uur. In het ochtendprogramma van de NOS Radio Route worden o.a. de regionale kranten doorgenomen. In het avondgedeelte volgt een reportage en schuift (eventueel) een gast uit de regio aan om te vertellen over de desbetreffende locatie.

Het bijzondere van het programma is dat de inhoud door de luisteraars zelf kan worden bepaald. Door een mail te sturen naar radioroute@nos.nl kunnen mensen reageren, ideeën aandragen en hun suggesties aangeven voor de te behandelen thema's. De verslaggever laat zich hierdoor inspireren en gaat aan de slag! De verslaggevers zijn Joris van de Kerkhof, Marc-Robin Visscher, Jeroen de Jager en Marc Hamer.

De route is inmiddels bepaald en binnenkort te zien op www.nos.nl/radioroute.

De NOS Radio Route in vogelvlucht:

Datum

Locatie

26-jul

Sluis

27-jul

Terneuzen

28-jul

Kruiningen

29-jul

Poortvliet

30-jul

Waspik

02-aug

Loon op Zand

03-aug

Vught

04-aug

Batenburg

05-aug

Dodewaard

06-aug

Amerongen

09-aug

Barneveld

10-aug

Zutphen

11-aug

Vroomshoop

12-aug

Balkbrug

13-aug

Ruinerwold

16-aug

Westerbork

17-aug

Gieten

18-aug

Pekela

19-aug

Wagenborgen

20-aug

Roodeschool



Ingezonden persbericht