Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CONCENTRATIE EN EEN VAST HANDJE TIJDENS KINDERKAMPIOENSCHAPPEN ZANDKASTELEN BOUWEN

Speelland Beekse Bergen biedt wedstrijdstrand voor jonge zandkastelenbouwers

Hilvarenbeek, donderdag 16 juli 2009 - Voor een verfrissende duik, een lekker zandstrand en prachtige zandkastelen kunnen kids Bloemendaal, Zandvoort en Scheveningen op zondag 26 juli even links laten liggen. Op het strand van Speelland Beekse Bergen, ook wel Tilburg Beach, vinden deze dag de Brabantse Kinderkampioenschappen Zandkastelen Bouwen plaats. Hier geldt deze middag: wees creatief met zand en maak kans op een vakantie.

Op zondag 26 juli zullen schepjes, emmertjes, vormpjes en fanatieke kids het strand van Speelland Beekse Bergen domineren. Op deze middag zijn hier de Brabantse Kinderkampioenschappen Zandkastelen Bouwen. Hier kunnen jonge 'zandkunstenaars' in duo's hun gang gaan en laten zien wie de mooiste creatie neer kan zetten. Aan het eind van de middag worden de mini-bouwwerken beoordeeld door een vakkundige jury en wordt uiteindelijk bekend gemaakt wie de prijswinnaars zijn van verschillende jaarabonnementen en de hoofdprijs: een vakantie op één van de Libéma Vakantieparken. Ook het animatieteam zal deze dag zorgen voor spellen en ander entertainment.

Inschrijven

De Brabantse Kinderkampioenschappen Zandkastelen Bouwen vinden plaats op zondag 26 juli, Speelland Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) is op deze dag geopend vanaf 10.00 uur. De wedstrijd begint om 13.30 uur, deelnemende duo's kunnen zich vooraf inschrijven via info@speelland.nl of op de dag zelf in het park.
---



Ingezonden persbericht