Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LISA, AMY & SHELLEY ZETTEN DIERENRIJK OP Z'N KOP OP ZONDAG 26 JULI

Lekker dansen tussen de dieren op zomerzondagmiddag

Nuenen, vrijdag 17 juli 2009 - Lekker dansen tussen de dieren. Dat klinkt gek, maar het is hartstikke leuk en kan deze zomer in Dierenrijk. Daar vinden tijdens de zomervakantie verschillende muziekshows plaats. Op zondag 26 juli bijten de muzikale zussen Lisa, Amy & Shelley - bekend van het Junior Eurovisie Songfestival - het spits af met een spetterende show, hierbij zullen ook hun hits 'Zet 'm op' en 'Coole kikker' voorbijkomen.

De Brabantse zomervakantie begint zondagmiddag 26 juli met een optreden van Lisa, Amy & Shelley in Dierenrijk. Het vrolijke zussentrio uit Dordrecht brak twee jaar geleden door tijdens het Junior Eurovisie Songfestival en scoorde daarna verschillende kidshits. Hun hit 'Coole Kikker' - de soundtrack voor de kinderfilm 'Kikkerdril' - bereikte dit jaar zelfs de nummer 1-positie in de Z@pp Kids Top 20. Voor en na het optreden kunnen bezoekers ook nog dansen op de muziek van Jetix-dj Bee, verschillende spellen spelen en wandelen langs ijsberen, olifanten, tijgers en apen. Dierenrijk is open van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer muziek
Voordat Lisa, Amy en Shelley meededen aan de voorrondes van het Junior Songfestival hadden ze nog nooit zangles gehad. Toch zongen ze loepzuiver en in perfecte harmonie. Natuurtalenten dus! Dat bleek wel toen Amy en Shelley (toen 11) en hun één jaar oudere zus Lisa Nederland mochten vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van het Junior Songfestival 2007. Naast het trio, treden deze zomer ook Ch!pz (16 augustus) en de Gebroeders Ko (6 september) op. Tijdens deze muziekshows geldt het reguliere entreetarief van Dierenrijk (Baroniehei, Nuenen). Abonnementhouders van Dierenrijk hebben gratis entree. __________________________________________________________________________________________