Ingezonden persbericht


Nieuwe vakantie groot succes

Spectaculaire demonstratie hoogtepunt van wakeboardkamp in Kerkdriel

Een coole vakantie waarbij je achter een snelle boot leert wakeboarden. Zo vatten de deelnemers hun wakeboard kamp bij YMCA Nautilus in Kerkdriel samen. Ze zijn laaiend enthousiast en trots op hun prestaties. Vooral de harde muziek die uit grote speakers op de speedboot komt, vinden ze helemaal te gek. De demonstratie van een echte professional was het hoogtepunt van de week. De wakeboardkampen worden dit jaar voor het eerst gehouden en zijn een groot succes. Er volgen nog twee wakeboardweken, ze beginnen op 26 juli en 16 augustus. Wie mee wil doen, kan zich opgeven, er zijn nog een paar plaatsen vrij. Jongeren uit het hele land zijn welkom.

Alle groepen krijgen les van professionele instructeurs. Ook worden ze getrakteerd op een flitsende demonstratie van het wakeboardteam van watersportmerk Jobe. De deelnemers van de eerste groep van 12-18 juli genoten van de stunts van x-treme rider Michael Nieuwerf. Hij maakte sprongen waarbij hij het touw in zijn andere hand overpakte en vloog een paar keer als een soort superman achter de boot aan. De tieners keken vol bewondering naar deze nummer twee van het Nederlands kampioenschap wakeboarden.

De 12-17 jarigen hadden de hele week zelf op het board gestaan en laten zien dat beginners behoorlijk wat vooruitgang kunnen boeken. Na enkele dagen stonden ze al zelfverzekerd op de plank. Ze deden verschillende oefeningen en een enkeling waagde zich zelfs al aan kleine sprongen.

Meedoen kan nog
Bij de komende wakeboardkampen zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie over de wakeboard kampen kunt u terecht op www.ymca.nl bij de watersportvakanties of u kunt contact opnemen met de YMCA via 035-6668700.


---