Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-07-2009

Televisie
DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND
Uitzending zondag 26 juli
Nederland 3 - 20.30 uur

GORDON IN TRANEN DOOR THOMAS BERGE

Thomas Berge raakt de gevoelige snaar bij Gordon in de komende aflevering van DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND op zondag 26 juli. Gordon is zichtbaar geëmotioneerd door de gevoelige vertolking van zijn grote hit 'Kon ik maar even bij je zijn' door Thomas.

Het wordt een lastige klus voor Gordon als jury. De zangers kunnen allemaal goed uit voeten met zijn repertoire en zingen de sterren van de Ibiza-hemel. Nick Schilder brengt vol overgave het nummer 'Hallelujah', waarmee Gordons ontdekking Lisa nog steeds bovenaan de hitlijsten staat. Gordon heeft voor Simon Keizer 'Never nooit meer' uitgekozen en dat blijkt een schot in de roos. Albert West probeert met 'Ik hou van jou' de winnaar van de week te worden en ook Henk Westbroek en Danny de Munk doen een gooi naar deze eretitel.

De optredens worden afgewisseld met sfeerbeelden van het verblijf in de villa en interviews op de inmiddels beroemde bank van presentatrice Edsilia Rombley. De hechte groep zangers zorgt voor een gezellige sfeer en de onderlinge collegiale strijd om de titel 'beste zanger van Nederland' is inmiddels in alle hevigheid losgebarsten. Wie wijst Gordon aan als zijn ideale vervanger?

Voor meer informatie: www.tros.nl/bestezangers