Ingezonden persbericht


C.V. De Plintepuutsjere VOLS anno 2003

Persbericht

02 juni 2009

Tropical Parade gedurende Vols Tropical weekend

C.V. de Plintepuutsjere nodigt verenigingen en groepen uit om deel te nemen aan de tropische parade door de straten van Vaals!

Het laatste weekend van juli vindt alweer de 6e editie van Vols Tropical plaats, alleen groter dan ooit tevoren, namelijk een driedaags event! Zondag 26 juli staat de Tropical Parade op het programma met een spectaculair slotfeest, waarbij de organisatie iedereen wil oproepen om deel te nemen aan dit bijzonder zomercarnaval!

Tropische Parade
Op zondag 26 juli gaat een heuse 'Tropical Parade' door de straten van Vaals trekken. Deze optocht zal starten vanaf Landal Hoog Vaals en eindigen op het vernieuwde evenemententerrein aan het Willem Alexanderplein. Vanzelfsprekend heeft de optocht een tropisch, swingend karakter met onder andere samba bands, exotische danseressen en unieke praalwagens. Daarnaast kunnen ook de verenigingen, groepen en individuen die doorgaans enkel met carnaval deelnemen aan een optocht meelopen. Na afloop van de 'Tropical Parade' zal, alsof het nog niet genoeg is, nog een geweldig eindfeest met een mega-barbeque plaatsvinden op het vernieuwde evenementterrein van het Willem Alexanderplein. Zorg dat u erbij bent en mis het niet!

Deelname

Graag wil de organisatie van deze optocht iedereen oproepen deel te nemen aan deze unieke vorm van zomer carnaval. Of het nu gaat om een carnavalsvereniging, sportclub, school, vriendengroep, harmonie, sjpasskapel, einzelgänger of inwoner van Vaals of omgeving, u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze optocht. De aankleding aangevuld met eventueel een praalwagen dient natuurlijk te passen binnen het Tropical thema. Bent u en/of uw vereniging/groep geïnteresseerd, wilt u nadere info of zich direct inschrijven? We vernemen het graag van u via emailadres hermanwehkamp@home.nl of telefoonnummer 06-1547 8669.



Ingezonden persbericht