Gemeente Tilburg

Nummer
09337SE

Datum
14 juli 2009

Verkeersmaatregelen tijdens vuurwerk kermis

Van zondag 26 juli 20.00 uur tot 0.00 uur

Zondagavond 26 juli vindt het traditionele vuurwerk ter afsluiting van de kermis plaats. Het vuurwerk start om 22.30 uur aan de kop van de Tamboerskade en duurt ongeveer 15 minuten. Dit jaar gecombineerd met een optreden van Close Act.

Wegafsluitingen
De tocht van het Kermisterrein naar de Tamboerskade wordt begeleidt met verkeersregelaars, hiervoor worden geen wegen afgesloten. Voor de veiligheid van het publiek en om mogelijke schade aan voertuigen te voorkomen, worden de volgende straten afgesloten:

- Gehele zuidzijde van de Tamboerskade;

- Vendeliersstraat, tussen de Leenherenstraat en de Kruisvaardersstraat;
- Tournooistraat;

- Slotstraat;

- Havendijk, tussen de Barkstraat en de Lanciersstraat; Voor de veiligheid van de bezoekers is ook een gedeelte van het park, gelegen aan de Piushaven, afgezet met dranghekken.

De afsluitingen gelden op zondag 26 juli van 20.00 uur tot 0.00 uur. Tijdens de genoemde tijden geldt in de aangegeven gebieden een parkeerverbod. Voertuigen die zich dan nog in het gebied bevinden worden weggesleept.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan op werkdagen contact op met de leden van het kermisprojectteam van de gemeente. Dit team is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 94 63. Tijdens de kermisperiode is het team bereikbaar in het Midi Theater aan de Heuvelring op de 2de etage onder hetzelfde telefoonnummer.