Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ulft - Inbraak in café                                    |

Op zaterdag 25 juli werd er ingebroken in een café aan de F.b. Deurvorststraat in Ulft. Er werd een geldbedrag buit gemaakt.


De inbraak vond plaats tussen 03:00 uur en 10:30 uur. De dader(s) kwam binnen door een deur te forceren. De politie is een onderzoek gestart.

|     |'s-Heerenberg - Politie zoekt getuigen vernielen busruit  |

De politie heeft vrijdagmiddag 24 juli een 30-jarige man uit Doetinchem aangehouden voor het ingooien van een ruit van een bus. De man ontkent de vernieling. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden via 0900-8844.


Een man werd meerdere malen aangesproken door de buschauffeur om zijn voeten van de bank te halen. Hij gaf hier geen gehoor aan en werd in Zeddam de bus uitgezet. Op de terugweg reed de bus omstreeks 17:30 uur over de Drieheuvelenweg. Hier gooide een man met een steen richting de bus. Hij vernielde hiermee een ruit. Twee passagiers van de bus wisten de steen net te ontwijken.
Dankzij een goed signalement kon de politie de 30-jarige man aanhouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De man ontkent de vernieling. De politie komt daarom graag in contact met getuigen die iets hebben gezien. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Bovenstaand bericht is gister ook verstuurd. Dit keer een aanvulling met een getuigenoproep.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --