Politie Brabant-Noord Horeca

Regio, 26-07-2009

Schijndel - De politie heeft zondagmorgen rond 01.30 uur twee inwoners van Schijndel (17 en 18 jaar) aangehouden in de Hoofdstraat. Agenten kregen een melding van een vechtpartij op straat voor een kroeg. Toen ze ter plaatse waren was het rustig op straat maar even later kwam een 19-jarige man uit Schijndel uit de kroeg lopen. Hij zat onder het bloed en verklaarde dat er gevochten werd in de kroeg en dat hij aangevallen was. Hierop werd de 17-jarige als verdachte aangehouden. Even later bleken ook een 16-jarige jongen uit Deurne en een 16-jarige jongen uit Schijndel mishandeld te zijn in de kroeg. De 18-jarige werd als tweede verdachte aangehouden. De verdachten zijn ingesloten.

Uden - De politie heeft zondagmorgen rond 02.00 uur een 20-jarige Udenaar aangehouden op de Markt. De man zou even daarvoor in een café aan de Markt een 22-jarige man uit Heesch mishandeld hebben. Het slachtoffer was op stap en zag dat twee vrienden ruzie kregen in de kroeg. Hij sprong ertussen en kreeg een klap op zijn neus. Hierdoor is zijn neus mogelijk gebroken. De verdachte ging ervandoor, maar kon dankzij een goed signalement kort daarna aangehouden worden door de politie. Hij is inverzekering gesteld.

's-Hertogenbosch - Een 26-jarige man uit Heeswijk-Dinther is zondagmorgen rond 03.00 uur aangehouden in de Karrenstraat. Een agent zag dat de verdachte een man vol in het gezicht sloeg op straat. Het 27-jarige slachtoffer zonder vaste woon-of verblijfplaats, raakte door de klap buiten bewustzijn. De verdachte werd door de agent aangehouden. Hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Portiers schoten de agent te hulp bij de aanhouding. Een van de portiers raakte hierbij gewond aan zijn vinger. De verdachte is ingesloten. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.