Politie Zeeland


---


W-2253-2009 Motorrijder omgekomen bij verkeersongeval, Aagtekerke
Zaterdag omstreeks 17.30 uur is op de Prelaatweg in Aagtekerke een 23-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen bij een aanrijding met een auto, bestuurd door een 54-jarige man uit dezelfde gemeente.
De motorrijder kwam uit de richting van Westkapelle, de automobilist kwam uit de richting van Aagtekerke. Door nog onbekende oorzaak heeft de motorrijder de personenauto linksvoor geraakt, waarna de motor onder de auto schoof. De auto draaide en kwam in de bossen terecht. De motorrijder kwam bij de aanrijding om het leven, de bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

O-2254-2009 Gewapende overval in Renesse
Zondag omstreeks 04.40 uur vond een gewapende overval plaats in een horecabedrijf aan de Hogezoom in Renesse.
Twee gemaskerde mannen drongen de horecagelegenheid binnen en bedreigden de eigenaar en het personeel met een vuurwapen. De mannen namen een onbekend geldbedrag mee en zijn er te voet vandoor gegaan.
De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.

Z-2255-2009 Eenzijdig ongeval, Sluis
Op de Rondweg in Sluis vond zondag om 06.20 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats waarbij de 30-jarige bestuurder gewond raakte.
De 30-jarige man uit Stekene was met de rechterwielen van zijn auto in de berm terechtgekomen en na een stuurcorrectie in een slip geraakt. Hij is met een heli naar een ziekenhuis in Knokke gebracht waar bleek dat hij een breuk in zijn hand had opgelopen.

O-2256-2009 Diefstal auto, Yerseke
Zaterdag tussen 00.30 en 09.30 uur werd in de Fuchsialaan in Yerseke een personenauto gestolen.
Het betreft een zwarte Volkswagen Golf met kenteken 15-FV-PN; de waarde van de auto is niet bekend.

O-2257-2009 Bromfietser gewond bij aanrijding, Zierikzee
Zondag omstreeks 09.45 uur raakte op de Heuvelsweg in Zierikzee een 18-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland gewond bij een aanrijding.
Een 62-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam met zijn auto uit een uitrit en verleende de passerende bromfietser geen voorrang. Ambulance en traumaheli kwamen ter plaatse en de bromfietser is met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

O-2258-2009 Kop- staartbotsing bij Zierikzee
Bij een kop- staartbotsing, zaterdag om 15.25 uur op de N59, raakten drie personenauto's beschadigd.
Een 41-jarige vrouw reed tegen de auto van een 31-jarige man. Deze man botste tegen de auto voor hem, bestuurd door een 59-jarige man. Alle drie de betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Er was enkel materiële schade.