Ingezonden persbericht


Gemeente Arnhem sluit telefonie contract met Tele2 Zakelijk

Amsterdam, 27 juli 2009. Tele2 Zakelijk maakt vandaag bekend dat het een tweejarig contract heeft gesloten met de Gemeente Arnhem voor het leveren van telefonie. Het contract heeft de optie om één keer met een jaar verlengd te worden. De ISDN diensten worden geleverd over een volledig redundant ingericht netwerk. Dit betekent dat de glasvezelaansluiting dubbel wordt uitgevoerd waardoor de gemeente verzekerd is van een goede bereikbaarheid.

De gemeente Arnhem heeft een Europese aanbesteding voor vaste telefonie uitgeschreven. De propositie van Tele2 Zakelijk kwam als economisch voordeligste naar voren. De gemeente heeft gekozen voor Tele2 Zakelijk vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en de vele mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen.

"We zochten naar telefonie-aansluitingen die burgers en bedrijven een goede bereikbaarheid van de gemeente garanderen", aldus Richan Postmus, Hoofd Technisch Beheer van Gemeente Arnhem. "Tele2 Zakelijk biedt ons de beste verbindingen."

Heide Jeuken, Corporate Sales Manager van Tele2 Zakelijk, verklaart: "Tele2 Zakelijk is met verschillende ministeries, gemeenten en 11 provincies een grote speler op de overheidsmarkt. Wij merken dan ook dat bereikbaarheid steeds belangrijker wordt en zijn trots dat de gemeente Arnhem gekozen heeft voor het moderne netwerk van Tele2 Zakelijk."


- End -