Ingezonden persbericht


Welcome to the Saloon, Countryfeest Dormibella een groot succes!

Wie zaterdagavond 25 juli Dormibella in Leidschendam binnenliep, waande zich direct in het Wilde Westen van Amerika. Het afsluitende feest voor de zomerstop van Dormibella stond geheel in het thema 'Country'. De speelse bardames voorzagen iedere cowboy, indiaan en goudzoeker van een koel biertje en maakten af en toe een dansje met een gelukkige dorpeling. Tussen de goed uitgedoste bezoekers liepen niet alleen stoere cowboys met grote hoeden en pistolen, ook vrouwelijke piraten en lieve cowgirls maakten hun entree en konden ook weer een avond lang genieten op de dansvloer. Maar er was meer dan alleen de dansvloer.

Op een enorme baal stro werd er gekeken naar een wit doek waarop videobeelden van een op hol geslagen stier getoond werden. De grote zaal naast de bar, was namelijk totaal veranderd in een uitgestorven prairie. De cowboys en - girls kregen de kans om de wilde stier te temmen, met één hand aan de teugels en één hand in de lucht. Ondanks de enorme drukte rond de stier heeft iedereen die maar wilde zelfs talloze keren achterelkaar een ritje kunnen maken. Omdat de bezoekers steeds fanatieker werden is er zelfs een wedstrijd gehouden tussen de mensen die het langst op de stier bleven zitten.

Toen om 02:00 het slotnummer klonk kon iedereen op het podium en de dansvloer nog één keer zijn of haar beste beentje voor zetten in een line dance en zat het druk bezochte feest er weer op. De organisatie spreekt van een 'daverend succes' en kijkt alweer uit naar het eerste feest na de vakantie, op zaterdag 29 augustus met het thema '2 Proud 2 Be 2 Fout'. Namens Dormibella: een hele fijne vakantie en tot in augustus!

De foto's van het Countryfeest staan nu op de website www.dormibella.nl! Daar is ook meer informatie over Dormibella en het komende programma te vinden.


---