KNWV

Subsidie beschikbaar voor schoolwatersportdagen

maandag 27 juli 2009

Het Watersportverbond stelt voor de organisatie van
schoolwatersportdagen 200 euro subsidie per dag beschikbaar, met een maximum van vier dagen per vereniging.

Het Watersportverbond omarmt schoolwatersport omdat we graag zien dat meer kinderen plezier op het water ervaren. Hiernaast is het beleid van het Watersportverbond erop gericht om kinderen vroeg met de zeilsport in aanraking te laten komen. Des te meer tijd er is om kinderen op te leiden tot echt goede zeilers!

Subsidieaanvraag
Om verenigingen te ondersteunen in de organisatie van zoân
schoolwatersportdag heeft het verbond de subsidie in het leven geroepen. Hoe gaat het aanvragen van de subsidie in zijn werk? U geeft van tevoren door aan de coördinator Jeugd van het Watersportverbond (Anna.bertling@watersportverbond.nl) op welke data uw vereniging schoolwatersportdagen organiseert. Er wordt u vervolgens een link toegestuurd naar een digitale vragenlijst (max. 5 minuten) die u na afloop van de dag invult. Wanneer het Watersportverbond de ingevulde vragenlijst terug krijgt, maken wij de subsidie binnen 2 weken aan uw vereniging over!

Handleiding Schoolwatersport
Daarnaast zijn onze ervaringen met schoolwatersport gebundeld in een Handleiding Schoolwatersport. Deze handleiding kunt u gratis aanvragen door een e-mail te sturen naar Anna.bertling@watersportverbond.nl. In deze handleiding kunt u alles lezen over de organisatie van een schoolwatersportdag, wat er bij de organisatie van zoân dag komt kijken en kunt u praktische tips vinden.